23 apr. 2016

Nu är vi på gång!


Förra inlägget var ju en nystart för vår blogg med en uppdatering. Men nu kör vi igång med att skriva i realtid.
Som jag tidigare skrivit så har vårt arbete med vår jättetomt, (2000 kvm) varit att lägga grunden. Samt att höja mysfaktorn runt vårt trädäck. Men nu flyttar vi längre ut på tomten och närmare bestämt upp i västra hörnet. På denna delen anlade vi inte ens  gräs utan här fick ogräsett regera fritt.
Nu är det väl också på sin plats att nämna att jag och Kari inte är några trädgårdsmästare så efter att ha vänt och vridit på problemet insåg vi att vi behövde experthjälp, kosta vad kosta ville. Och det gjorde det! Hur som helst blev vi väldigt nöjda och kastade oss ut i trädgården med helt nya ögon. Det första vi gjorde var att ringa "Jan med grävmaskinen". Han har nu börja att röja och gräva ut en stor yta där ett stort trädäck ska byggas (60 kvm, vi älskar trädäck) på däcket ska jag och Kari sedan bygga ett orangeri. Så här är lite bilder på hur långt vi har kommit. Undan för undan kommer vi också att berätta mer om buskar och träd som ska planteras.

Inspiration
"Janne med grävskopan"
Bärlagret utlagt

Kari slår i armeringsjärn i solsken

Kari slår i armeringsjärn i mulet väder, sen började det SNÖA!!!





1 kommentar:

  1. Tjohooo! Härligt att ni är igång igen, både i trädgården och med bloggen!! Ska bli spännande att följa trädgården! Men det där med snön.. Inte ok!!
    Puss och kram Fian

    SvaraRadera